защо да изберa Vemi parfumes ?

Продуктите, предлагани от нас, са закупени единствено от проверени доставчици. Поради тази причина, получаваме и  предлагаме само качествени и оригинални артикули. Всички предлагани парфюми и козметика във Vemi  Parfumes , са със сертифициран произход. 

 

зАЩО ЦЕНИТЕ НА vemi parfumes са толкова изгодни?

Въпрос, изникващ в съзнанието, пробуждайки съмнение. Ние от друга страна, можем да Ви успокоим и гарантираме, че няма нищо нередно с предлаганите от нас артикули. Всъщност, отговора на този въпрос е доста лесен, тъй като ние работим с доста по – малка печалба от стандартните магазини. Поради тази причина, ние постигаме целта си, да Ви предлагаме цени, които няма да срещнете никъде другаде. 

Политика за връщане на закупен артикул

Уважаеми клиенти, Vemi Parfumes Ви дава възможност да върнете, всеки един артикул, закупен онлайн в рамките на 14 дни. Могат да бъдат върнати само неразопаковани и неизползвани стоки, със запазена неразпечатана опаковка. Поради хигиенични причини, отворени парфюми и козметика, които влизат в пряк контакт с кожата, не могат да бъдат върнати.

Обърщаме внимание, че съгласно закона Вие отговаряте за понижаването на стойността на продукта поради ползване на този артикул по друг начин, различен от познатите съгласно естеството, характеристиките и функциалността на стоката.  

КАК ДА ВЪРНа АРТИКУЛ ?

– Разходите за връщане на продукта са за Ваша сметка. 

– Продуктите се връщат в запазена оригинална опаковка, със запазени етикети, заедно с всички документи, с които са били доставени – указания, употреба, оригинална гаранционна карта. 

– При комплекти или артикули , които се продават заедно на пакетна цена, трябва да бъдат върнати всички стоки от комплекта или пакета. 

– Ако сте получили подарък към поръчката, подаръкът също трябва да бъда върнат. 

– Обръщаме се с молба към Вас, да съхранявате грижливо продуктите до връщането им. Също така опаковайте продуктите, които връщате внимателно, за да бъдат предпазени от увреждане при транспорта. 

– Задължително приложете към продуктите, които връщате касовия бон и/или фактура за закупените продукти. 

Доставка

Доставяме от 1 – 3 работни дни, след постъпване на поръчката. 

Предоставяме Ви възможост за доставка до офис на Еконт или Спиди или за лично взимане на продукта от физическия ни магазин, като по този начин ще се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. 

Доставката на поръчаните артикули се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на сайта. 

Доставка до физически магазин на неналичен артикул отнема до 5 работни дни. Когато поръчката Ви е на място в магазина, ще получите съобщение с покана за получаване на поръчката. 

Vemi Parfumes не носи отговорност за неизпълнени поръчки, когато Потребителят е посочил неверни, непълни или неточни лични дании, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон. 

При извънредни обстоятелства Vemi Parfumes си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информита за това Потребителя. 

Контакти

Можете да се свържете с наш консултант , който да ви помогне с избора на най-подходящият за Вас продукт, както и да отговори на всяко едно Ваше запитване. Не се колебайте, а се свържете с нас чрез следните методи:

Пишете ни на имейл:  vemiparfumes1@gmail.com 


Shopping Cart

You cannot copy content of this page